2010. április 6., kedd

Az ajándék szó hallatán mindenkinek más jut az eszébe, függ ez attól, hogy kinek és milyen alkalomra veszünk ajándékot. Más ajándék jár egy évfordulóra a pároddal, mint egy szülinapi bulira a haverodnak, de ez túl általános, menjünk bele a részletekbe!

viragkuldes

Érdekes, hogy a férfiak (de néha a nők is) többsége gondban van akkor, ha ajándékot kell vennie, mert nincs semmilyen ötlete. Ez teljesen normális, de nem az a megoldás, hogy lekapunk egy csokit az egyik bevásárlóközpont polcáról, és odanyújtjuk neki, érdemes kreatívnak lenni. A virágküldés például ezek közé a remek ajándékok közé tartozik, ugyanis a virágküldés ahogy nevéből is adódik független a távolságtól, szóval ha valamelyik családtagod messze lakik tőled, és tényleg nincs időd elutazni hozzá, akkor a virágküldés a megoldás.

polonyomas

Természetesen a virágküldés nem mindig megoldás, maga a virág sem az, vannak más ajándékötletek is, amik kitűnőek lehetnek, ilyen például a fantáziadús pólónyomás. Azért fantáziadús, mert rengeteg ötletes, vicces, és aranyos ajándékot lehet kreálni vele, de a pólónyomás csak akkor jó szolgáltatás egy ajándékhoz, ha tényleg nagyon ismered az illetőt, és az ünnepelt személyiségét (ja és persze ha biztos vagy benne, hogy hordani is fogja). Nincs annál nagyobb ciki, mint ha elkészítteted a pólót, és mikor átadod neki örül, de valójában látod, hogy sosem hordja. Ne ijedj meg, ha bízol magadban, hogy ismered a bizonyos személy ízlését, akkor a pólónyomás remek, és egyedi ajándék!

turazas

Persze nem csak ajándéktárgyakban lehet gondolkozni, elviheted az ünnepeltet bárhova ahova szeretnéd: mozi, bowling, túra, buli, stb. A túrázás mellesleg egy nagyon jó elfoglaltság, akár két személynek, akár több személynek is, és persze egészséges is, de ez most mellékes :) a helyszínt már csak te döntöd el, de a túrázásnál érdemes figyelembe venni a legfontosabb tényezőt, az időjárást, mindenképp nézd meg az időjárási előrejelzéseket valamelyik weboldalon, mielőtt túrázáson törnétek egyáltalán a fejeteket.

masszazsfotel

És ki gondolná…de bútort is lehet ajándékba venni! Ez a bekezdés inkább a párokra vonatkozik, akik már együtt élnek, de szerintem bútorokkal is meg lehet lepni kedvesedet, vegyük például a masszázsfotelt. A masszázsfotel egy olyan ajándék, amit a párod idővel nagyon meg fog kedvelni, hisz ez a bútor olyan relaxációt nyújt, ami hihetetlen. A legjobb masszázsfotel típusok ha engem kérdeztek, szerintem az Inada, a Sanyo, és a Human Touch masszázsfotelek, e között a három között azonban már nem tudnék dönteni, mivel mind a három masszázsfotel gyártó minőségi masszázsfoteleket gyárt.

papirzacsko

Ha kisebb ajándékot veszel, akkor semmiképp se feledkezz meg a design papírzacskó vásárlásáról, vagy rendeléséről! Rengetegen belebuknak abba a hibába, hogy elfelejtik papírzacskóba tenni az ajándékot, éls csak úgy átnyújtják az illetőnek, ami mellesleg elég gáz..nézz egy szép papírzacskót (ajándéktasakot) valamelyik boltban, hisz az adja az ajándékod külsejét!