2009. augusztus 11., kedd

Bizony, nem árt felkészülni a fesztiválokra, ráadásul itt a "legnagyobb", a Sziget, ami ma már simán csak diszkósziget - vagy trendparádé. Lehet készülni a piercingekkel, de én inkább a fogorvos meglátogatását ajánlom, ugyanis ha már ismerkedni készül az ember fia / leánya, akkor a szép, fehér fogsor elengedhetetlen. A fogorvostól pedig többféle lehetőség felől is érdeklődhet, ami a fogfehérítést illeti, ugyanis vannak egészen amatőr módszerek (citrom, eper, krétapor) - de a "valódi", fogorvos által is ajánlott otthoni fogfehérítés jóval komolyabb, és már a program előtt legalább két héttel el kell kezdeni. Szóval, ha netán most olvasod a bejegyzésem, már bőven elkéstél!

Viszont a fogpótlásról még nem, ugyanis bármelyik zúzós koncert után (bár ilyen már nemigen lesz a szigeten, jómagam is Fekete Zajra mentem egyértelműen kultúrdiszkózás helyett) - könnyen a helyi orvosok ölébe eshet bárki, egy-egy jól célzott acélbetét-támadás után. Így hát bizonyára lesz néhány kliens, aki fogpótlásra jelentkezik majd az orvosi sor végén a sörpult helyett...

Mindenesetre érdemes jó sok kalciumot fogyasztani, mert nem tudom, mennyire van a helyszínen fogorvos, bár biztos találni a közelben egy fogorvosi rendelőt. Na meg vigyázni a fogakra, mert száll a sercegő homok, ami koptatja a fogzománcot, ezen kívül pedig ott a hideg sör és meleg hotdog, ami szintén nem túl kegyes az érzékeny fogak szempontjából nézve.