2011. október 7., péntek

Volt már szó bútorokról, lakberendezésről, s most megint elővesszük ezt a jó kis témát. Aki frissen költözött és új bútorokra van szüksége, vagy aki megunta régi kanapéját, szekrényét, annak érdemes átgondolnia, mit és honnan szerezzen be.

kanape A nappali bútorok között kétségkívül a kanapé az egyik legmeghatározóbb ülőgarnitúra elem, hiszen ez a legnagyobb méretű. A kanapé önmagában keskeny lakásoknál ideális, ahol pedig nagyobb a tér, ott lehet 1 kanapé + 2 fotel variációt alkalmazni, puffokkal kiegészítve. Na de milyen is legyen az a fotel?

Aki kényelmesen szeret televíziózni, annak érdemes TV fotelt választania az esti szórakozáshoz. A TV fotel kényelmes és egészséges testhelyzetet biztosít a filmnézéshez.

A konyhabútor már más tészta: itt ritka az, hogy előre elkészített darabot vásárolunk és egyszerűen hazavisszük… Sokkal jobb egyed konyhabútort készíttetni méretre, de lényegesen olcsóbb lehet a történet, ha szabvány blokkokból válogatjuk össze a nekünk megfelelőt.

A fürdőszobai bútorok cseréje kényesebb téma, egy zuhanykabin beépítéséhez szakember kell, de akár a sima fürdőkád is hozzáértőt igényel, hiszen vízszerelési munkálatok is vannak. Különösen a hidromasszázs zuhanykabin és fürdőkád beépítésénél kell odafigyelni a megfelelő víznyomásra és megfelelő lefolyó kialakítására.

Irodák, cégek berendezéséhez érdemes az erre szakosodott bútor nagyker kínálatából válogatni, ahol nagyobb tételű vásárlásnál kedvezőbbek az árak.

Debrecenieknek pedig egy extra tipp: bútorgyártás Debrecen szívében, egyedi igények szerint.