2011. szeptember 22., csütörtök

Ha építkezés előtt állsz, vagy átalakítod, felújítod a kérót, jól jöhet pár ajánlás, hogy hova érdemes fordulni. Szemezgessünk!

 

Szigetelő rendszerek, szigetelő rendszer árak

Ha a legjobb szigetelő rendszer ár érdekelne, és persze minőségi anyagokat szeretnél használni a hőszigeteléshez, akkor a legjobb a gyártóknál és az akciós honlapokon körbenézni.

Penészmentesítés

Amennyiben meggyűlt a bajod a penésszel, első lépés a szakszerű penészmentesítés - mielőtt bármiféle felújítási munkába fognál, beszélj egy hozzáértővel, kérd ki a tanácsát, és lehetőleg vele végeztesd el a szükséges munkálatokat.

Vakolás, gépi vakolás


A kézi vakolás ideje lejárt, itt a gépi vakolás – ezt azért is érdemesebb választani, mert időt és költséget spórolsz vele, ráadásul a gépi vakolás szebb eredményt ad.

Szobafestő, szobafestés

Nem mindegy, milyen szobafestő végzi a festést; mennyire gyakorlott, mennyire dolgozik szépen, mennyire sikerül az általad kívánt színt kikevernie… A szobafestés minősége nagyban meghatározza a helyiségek hangulatát.

Faldekoráció, faltetoválás

Megvolt a vakolás, megvolt a festés, de valami még hiányzik a falról? Próbáld ki az egyedi faldekorációt! Az átlátszó, később egyszerűen eltávolítható falmatrica nagyon fel tudja dobni a hangulatot! 


2011. szeptember 19., hétfő

A biorezonancia napjainkban egyre felkapottabb téma, divatossá vált számos területen az alkalmazása – pl. a dohányzásról való leszoktatásban, de kiváló segítség a komplex egészségügyi állapotfelmérésben és regenerációban is.

De mit is takar pontosan a biorezonancia?

A biorezonancia a hullámtanon alapul, a sejtszintű működés mérésére és befolyásolására alkalmas, vagyis nemcsak diagnosztizálni, hanem gyógyítani is lehet a segítségével.

biorezonanciaÉpp ezért, a biorezonanica a jövő orvostudmányának számít, számos területen alkalmazható, hiszen a sejtek helyes működésének visszaállításával megszűnnek a problémák, helyreáll a szervezet egészsége.

Kiegészítve más alternatív, természetes terápiákkal (pl. Bach virágterápia), rövid idő alatt nagyon hatékony gyógyulás érhető el.