2010. április 9., péntek

Ma azon gondolkodunk, milyen a trendi nő, pontosabban mit kell csinálnia korunk nőjének ahhoz, hogy ápolt és szexi legyen.

1. Szőrtelenítés
szőrtelenítés Igen, a szőrtelenítés ma már elengedhetetlen. Bár a naturizmus, a természetesség hívei szerint az egész szőrtelenítés mizéria hülyeség, de az a helyzet, hogy egy szőrös csaj ma már taszítónak hat, ápolatlannak minősül. Ki talál vonzónak egy jetit? (Aki igen, az rohanjon dilidokihoz hamar.)
És a szőrtelenítés persze nemcsak a lábakra és hónaljakra vonatkozik a felvilágosult és szabadelvű szexuális forradalom óta…
A mai modern technika számtalan szőrtelenítési lehetőséget kínál, a borotvától kezdve a szőrtelenítő krémeken és gyantázáson át egészen a végleges, IPL vagy lézeres, többlépcsős szőrtelenítés kezelésekig.

2. Smink

smink Egy szolid smink kiemeli a természetes szépséget… egy erősebb smink pedig elfedi a durvább bőrhibákat. A legrusnyább nőciből is lehet egy jó smink révén szexi, vonzó dögöt varázsolni. (Jaj, mi szegény pasik, hogy át vagyunk verve! Ciki, mikor az együtt töltött éjszaka után reggel ott a párnán a smink, az álomszép nő “arca”, és a csaj natúrban már egyáltalán nem olyan vonzó).
A smink mindig arcformához és bőrtónushoz illeszkedik, valamint a divatőrültek számára mindig az aktuális smink trend a követendő.

Azt már látjuk tehát, hogy a számtalan kozmetika miből él. A hölgy bemegy a kozmetikába szőrösen, átlagos arccal, rosszkedvűen, majd kijön sima lábakkal (és egyebekkel), ragyogó szépségűen. A kozmetika emellett a ragyás, pattanásos, mitesszeres bőrűeknek is segít, a delikvensek akár órákig üldögélnek benn arcpakolás, rügynyomkodás és hasonlók miatt. Egy magára valamit is adó nő számára a kozmetika épp olyan rendszerességgel látogatandó hely, mint a nőgyógyász.

3. Fogfehérítés

fogfehérítés Az arc már rendben, de ahhoz, hogy a mosoly is okés legyen, nem árt néha egy fogfehérítés – főleg a kávéfogyasztóknak és dohányosoknak. (Amúgy a fogfehérítés egy olyan dolog, amit a pasik is igénybe vehetnek, vagy kéne vegyenek.)

A korszerű fogfehérítés nem sérti fogzománcot, gyors és látványos eredményt hozó művelet, amely már szinte minden fogászaton igénybe vehető.

4. Parfüm

parfüm Az összhatáshoz egy kellemes parfüm illat is dukál. A legtöbb nő ott hibázza el, hogy túl sok parfümöt, vagy túl keveset használ…

Egy izzasztó nyári nap után bizony nekik sincs alapból rózsaillatuk. A márkás, minőségi parfüm magasabb árban van ugyan, mint egy Tesco gazdaságos :) dezodor, de a hatása is tovább tart.

A parfümök terén az elsődleges szabály, hogy ugyanaz a parfüm másként érvényesül a különféle bőrtípusokon, ezért parfüm vásárlás előtt célszerű próbát csinálni a csuklóra.

5. Üvegékszer

üvegékszer Nincsen nő ékszer nélkül.

Persze a divat e téren is változik, most épp az üvegékszer hódít.

Az üvegékszer lehet fülbevaló, karkötő, nyaklánc, bokalánc vagy akár piercing is, egy a lényeg: minding az aktuális ruha színével harmonizáló üvegékszert kell viselnie a hölgyeménynek, attól lesz trendi.

Ahány üvegékszer, annyi stílus – vannak erőteljes színű, bohókás, és vannak kifejezetten elegáns üvegékszerek is.

6. Plasztikai sebészet

arcplasztika A végére hagytam a legjobbat, a plasztikai sebészetet. A trendi nő általában nem elégszik meg a természet adta külsővel és a fentiekben felsorolt “rásegítéssel”, egy ajakfeltöltésre minimum benevez.

Húzósabb esetben arcplasztika vagy mellplasztika, zsírleszívás és hasonlók is szóba jöhetnek. Az arcplasztika népszerűsödése elsősorban a celebeknek köszönhető. A külföldi és magyar sztárok után egyre többen élnek a köznapi hölgyek közül is az arcplasztika jótékony intézményével.

2010. április 6., kedd

Az ajándék szó hallatán mindenkinek más jut az eszébe, függ ez attól, hogy kinek és milyen alkalomra veszünk ajándékot. Más ajándék jár egy évfordulóra a pároddal, mint egy szülinapi bulira a haverodnak, de ez túl általános, menjünk bele a részletekbe!

viragkuldes

Érdekes, hogy a férfiak (de néha a nők is) többsége gondban van akkor, ha ajándékot kell vennie, mert nincs semmilyen ötlete. Ez teljesen normális, de nem az a megoldás, hogy lekapunk egy csokit az egyik bevásárlóközpont polcáról, és odanyújtjuk neki, érdemes kreatívnak lenni. A virágküldés például ezek közé a remek ajándékok közé tartozik, ugyanis a virágküldés ahogy nevéből is adódik független a távolságtól, szóval ha valamelyik családtagod messze lakik tőled, és tényleg nincs időd elutazni hozzá, akkor a virágküldés a megoldás.

polonyomas

Természetesen a virágküldés nem mindig megoldás, maga a virág sem az, vannak más ajándékötletek is, amik kitűnőek lehetnek, ilyen például a fantáziadús pólónyomás. Azért fantáziadús, mert rengeteg ötletes, vicces, és aranyos ajándékot lehet kreálni vele, de a pólónyomás csak akkor jó szolgáltatás egy ajándékhoz, ha tényleg nagyon ismered az illetőt, és az ünnepelt személyiségét (ja és persze ha biztos vagy benne, hogy hordani is fogja). Nincs annál nagyobb ciki, mint ha elkészítteted a pólót, és mikor átadod neki örül, de valójában látod, hogy sosem hordja. Ne ijedj meg, ha bízol magadban, hogy ismered a bizonyos személy ízlését, akkor a pólónyomás remek, és egyedi ajándék!

turazas

Persze nem csak ajándéktárgyakban lehet gondolkozni, elviheted az ünnepeltet bárhova ahova szeretnéd: mozi, bowling, túra, buli, stb. A túrázás mellesleg egy nagyon jó elfoglaltság, akár két személynek, akár több személynek is, és persze egészséges is, de ez most mellékes :) a helyszínt már csak te döntöd el, de a túrázásnál érdemes figyelembe venni a legfontosabb tényezőt, az időjárást, mindenképp nézd meg az időjárási előrejelzéseket valamelyik weboldalon, mielőtt túrázáson törnétek egyáltalán a fejeteket.

masszazsfotel

És ki gondolná…de bútort is lehet ajándékba venni! Ez a bekezdés inkább a párokra vonatkozik, akik már együtt élnek, de szerintem bútorokkal is meg lehet lepni kedvesedet, vegyük például a masszázsfotelt. A masszázsfotel egy olyan ajándék, amit a párod idővel nagyon meg fog kedvelni, hisz ez a bútor olyan relaxációt nyújt, ami hihetetlen. A legjobb masszázsfotel típusok ha engem kérdeztek, szerintem az Inada, a Sanyo, és a Human Touch masszázsfotelek, e között a három között azonban már nem tudnék dönteni, mivel mind a három masszázsfotel gyártó minőségi masszázsfoteleket gyárt.

papirzacsko

Ha kisebb ajándékot veszel, akkor semmiképp se feledkezz meg a design papírzacskó vásárlásáról, vagy rendeléséről! Rengetegen belebuknak abba a hibába, hogy elfelejtik papírzacskóba tenni az ajándékot, éls csak úgy átnyújtják az illetőnek, ami mellesleg elég gáz..nézz egy szép papírzacskót (ajándéktasakot) valamelyik boltban, hisz az adja az ajándékod külsejét!