2010. április 9., péntek

Ma azon gondolkodunk, milyen a trendi nő, pontosabban mit kell csinálnia korunk nőjének ahhoz, hogy ápolt és szexi legyen.

1. Szőrtelenítés
szőrtelenítés Igen, a szőrtelenítés ma már elengedhetetlen. Bár a naturizmus, a természetesség hívei szerint az egész szőrtelenítés mizéria hülyeség, de az a helyzet, hogy egy szőrös csaj ma már taszítónak hat, ápolatlannak minősül. Ki talál vonzónak egy jetit? (Aki igen, az rohanjon dilidokihoz hamar.)
És a szőrtelenítés persze nemcsak a lábakra és hónaljakra vonatkozik a felvilágosult és szabadelvű szexuális forradalom óta…
A mai modern technika számtalan szőrtelenítési lehetőséget kínál, a borotvától kezdve a szőrtelenítő krémeken és gyantázáson át egészen a végleges, IPL vagy lézeres, többlépcsős szőrtelenítés kezelésekig.

2. Smink

smink Egy szolid smink kiemeli a természetes szépséget… egy erősebb smink pedig elfedi a durvább bőrhibákat. A legrusnyább nőciből is lehet egy jó smink révén szexi, vonzó dögöt varázsolni. (Jaj, mi szegény pasik, hogy át vagyunk verve! Ciki, mikor az együtt töltött éjszaka után reggel ott a párnán a smink, az álomszép nő “arca”, és a csaj natúrban már egyáltalán nem olyan vonzó).
A smink mindig arcformához és bőrtónushoz illeszkedik, valamint a divatőrültek számára mindig az aktuális smink trend a követendő.

Azt már látjuk tehát, hogy a számtalan kozmetika miből él. A hölgy bemegy a kozmetikába szőrösen, átlagos arccal, rosszkedvűen, majd kijön sima lábakkal (és egyebekkel), ragyogó szépségűen. A kozmetika emellett a ragyás, pattanásos, mitesszeres bőrűeknek is segít, a delikvensek akár órákig üldögélnek benn arcpakolás, rügynyomkodás és hasonlók miatt. Egy magára valamit is adó nő számára a kozmetika épp olyan rendszerességgel látogatandó hely, mint a nőgyógyász.

3. Fogfehérítés

fogfehérítés Az arc már rendben, de ahhoz, hogy a mosoly is okés legyen, nem árt néha egy fogfehérítés – főleg a kávéfogyasztóknak és dohányosoknak. (Amúgy a fogfehérítés egy olyan dolog, amit a pasik is igénybe vehetnek, vagy kéne vegyenek.)

A korszerű fogfehérítés nem sérti fogzománcot, gyors és látványos eredményt hozó művelet, amely már szinte minden fogászaton igénybe vehető.

4. Parfüm

parfüm Az összhatáshoz egy kellemes parfüm illat is dukál. A legtöbb nő ott hibázza el, hogy túl sok parfümöt, vagy túl keveset használ…

Egy izzasztó nyári nap után bizony nekik sincs alapból rózsaillatuk. A márkás, minőségi parfüm magasabb árban van ugyan, mint egy Tesco gazdaságos :) dezodor, de a hatása is tovább tart.

A parfümök terén az elsődleges szabály, hogy ugyanaz a parfüm másként érvényesül a különféle bőrtípusokon, ezért parfüm vásárlás előtt célszerű próbát csinálni a csuklóra.

5. Üvegékszer

üvegékszer Nincsen nő ékszer nélkül.

Persze a divat e téren is változik, most épp az üvegékszer hódít.

Az üvegékszer lehet fülbevaló, karkötő, nyaklánc, bokalánc vagy akár piercing is, egy a lényeg: minding az aktuális ruha színével harmonizáló üvegékszert kell viselnie a hölgyeménynek, attól lesz trendi.

Ahány üvegékszer, annyi stílus – vannak erőteljes színű, bohókás, és vannak kifejezetten elegáns üvegékszerek is.

6. Plasztikai sebészet

arcplasztika A végére hagytam a legjobbat, a plasztikai sebészetet. A trendi nő általában nem elégszik meg a természet adta külsővel és a fentiekben felsorolt “rásegítéssel”, egy ajakfeltöltésre minimum benevez.

Húzósabb esetben arcplasztika vagy mellplasztika, zsírleszívás és hasonlók is szóba jöhetnek. Az arcplasztika népszerűsödése elsősorban a celebeknek köszönhető. A külföldi és magyar sztárok után egyre többen élnek a köznapi hölgyek közül is az arcplasztika jótékony intézményével.