2010. április 21., szerda

Wellness itt, wellness ott, wellness mindenütt

A wellness jó, a wellness szép, a wellness egészséges, a wellness divatos, a wellness-t mindenki szereti… Nézzük hát, mik is tartoznak ide, a wellness tevékenységek és termékek közé.

Szauna, gőzkabin, infraszaunaszauna

A gőzfürdőzés kitágítja a pórusokat, tisztító, méregtelenítő hatású. A rendszeres szauna használat feszessé és egészségessé varázsolja a bőrt.

Masszázsmedence, masszázsfotelmasszázsmedence

A masszázs jótékony hatásai ismertek, de nem feltétlenül kell masszőrhöz  menni, ha valaki élvezni akarja ezt a fajta kényeztetést. Sőt, még válogathat is, hogy a “vizes verziót” választja, azaz egy légfúvókás masszázsmedence élvezetének hódol , vagy inkább egy felöltözve is igénybe vehető masszázsfotel által gyúratja át tagjait.

Futópad és szobabicikli

A wellness életmódhoz hozzátartozik az egészséges, rendszeres mozgás is, amit különféle sportszerek segítségével otthon is lehet végezni. A legkedveltebb “slágertermék” ezen a téren a futópad, de a szobabicikli sem sokkal marad le tőle.

Kozmetika, kozmetikuskozmetika

Szép testben szép lélek? A kozmetika stúdiók által kínált szolgáltatások első  megközelítésben talán nem tartoznak szorosan a wellnesshez, de ha alaposabban belegondolunk, akkor mégis. A profi kozmetikus tisztító-szépítő-esztétizáló tevékenységeinek következtében az ügyfelek közérzete javul, a pórusok tisztulnak, és bizonyos hosszabb kezelések alatt (pl. arcpakolás) relaxál, kikapcsolódik az ember.