2009. június 15., hétfő

Továbra sem látjuk, hogy kitakarítanák a 27. kerületben fekvő Lángvész Park melletti csövestelep kikopott gyepén felhalmozódott szemetet és emberi ürüléket, bár ezutóbbi jelenséget a polgármester a kutyákra hárítja, holott világosan látható, hogy az unatkozó díszbudai ficsúrok és celebpalánták teszik azt nap, mint nap az egykor még zöld, piknikező nyugdíjasokat legeltető délnyugat-pesti füves lejtőn.

Mára már annyira eldurvult a helyzet, hogy egy kiadós takarítás is kevés lenne a terület megtisztításához, előreláthatólag földcserére és fertőtlenítésre van szükség, a hivatal azonban továbbra is csak ül a gumóin, és azon gondolkodik, hogy összesen hány darab mobil wc szükséges a naponta gyarapodó hajléktalan celeb ellátására.



A kép alsó felét levágtam, mert egy híres melegceleb volt látható rajta...



Amióta a celebek kikerültek az utcára, és a különítményesek elől menekülve mindent összepisilnek, az Önkormányzat hetente 2-300 újabb takarítót vesz fel, valamint - egyes nem megerősített források szerint - heti 150 - 400 mobil wc-vel gyarapodik a szennyzugos főváros látványos városképe.

Szerkesztőségünk nemrég azt a hírt kapta, hogy a Megbékélés utcában elkezdték láncra verni a veszett celebeket, mert kezdenek veszélyt jelenteni a celebtelenített városlakók életére.


Élet a Celebtelepen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, köss belém!