2009. július 23., csütörtök

Meg kell hagyni, ezek a belsőépítészek tudnak bánni a színekkel, nem félnek attól sem, hogy túlságosan élénk elemeket használjanak munkájuk során. Többnyire óvják az embereket a belső terek kialakítása, vagy a falak festése során az élénk, erős színektől, mondván érzelmileg "felkavaró" lehet hosszútávon - itt viszont azt láthatjuk, hogy kellő ellensúlyozással kitűnően használható a belsőépítészeti kivitelezés alkotó folyamata során lényegében bármilyen szín. Ide egy kis fehér, oda egy kis halványszürke, közé meg egy csipetnyi piros, esetleg narancssárga.

A belsőépítész pedig nyilvánvalóan kreatív ember, ráadásul jobb rálátással dolgozik bármilyen helyen, mint a laikusok, így én szívesen rájuk bízok szinte bármilyen, a lakásomba illő színvilágot. Az eredmény önmagáért beszél, nekem legalábbis tetszik. Persze, nem az én lakásom...



Ők tudják, hol helyezzük el a megfelelő irodabútort, ami eleve nem is lehet akármilyen, főleg, ha mondjuk a falon retro-mintás tapéta, vagy hasonló festés van, esetleg ragaszkodunk az extrém csillárhoz - ebben az esetben nyilvánvalóan vagy egy egyszínű irodabútor a leginkább tetszetős megoldás, de az is lehet, hogy egy merészebb formájú irodaszék, és egy színes asztal a legmegfelelőbb. Az a lényeg, hogy amíg mi ezen hezitálunk, addigra egy lakberendező az egész stílust, elrendezést megálmodta rég!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szólj hozzá, köss belém!